Skip to content

Se våre tjenester

  • Trykk
  • Avisproduksjon
  • Reklametrykk

Norges største trykkerikonsern

Leverer alt av trykk og distribusjon

Schibsted Trykk er Norges største trykkerikonsern. Kjernevirksomheten er avisproduksjon, både i form av bilag, innstikk og vedlegg. For kundene hos Schibsted er trykktjenesten og produktene den sentrale delen i kommunikasjonen. I tillegg til trykkeritjenester har Schibsted eget landsdekkende distribusjonsnett for sine publikasjoner.

I dag teller trykkerivirksomheten ca. 135 medarbeidere fordelt på de to trykkeriene i Oslo og Bergen. Som trykkeri leverer Schibsted miljøvennlige trykksaker produsert med kort ledetid og svært god dekningsgrad.

Schibsted trykk er en del av Schibstedgruppen, som er den største mediagruppen i Skandinavia. Schibsted eier bl.a. flere av Norges største aviser somb VG, Aftenposten og Bergens Tidende, samt Aftonbladet og Svenska Dagbladet i Sverige. I tillegg eier Schibsted flere 10 talls merkevarer i Skandinavia.

Trykt i Norge merke

Skal kun brukes på trykksaker som er trykket i Norge. Som kunde av Schibsted Trykk AS kan du være sikker på at merket kun vil være på de trykksakene som er trykket i Norge.

Vårt godkjente Trykt i Norge merke lastes ned her.


Last ned merke