Skip to content

Se våre tjenester

  • Design
  • Web
  • Digitale tjenester
  • Logistikk

Synlighet på trykte og digitale flater

Merkur Grafisk leverer alle typer grafiske tjenester.

Merkur Grafisk hjelper deg å lage nettsider, designe magasiner, planlegge og prosjektere markedskampanjer. Og ikke minst: trykke, ferdiggjøre og distribuere dine trykksaker. Bedriften ble startet i 1927. Eventyret begynte i en omgjort leilighet med en settemaskin, en liten trykkpresse uten pålegger og to små digler. I dag kan Merkur Grafisk levere det meste innen digital produksjon, kreativ prosess, trykk og logistikk.

Skal du trykke bøker, magasiner, prospekt, brosjyrer eller visittkort? Eller trenger bedriften din kreative idéer til større formater, som foliert vegg, messevegger eller skilt? Hos Merkur Grafisk trenger ikke trykksaker å komme i de klassiske formene. Bedriftens maskinpark er meget fleksibel med stor kapasitet, og kan produsere alt fra store til små formater i alle opplag. Merkur Grafisk er stolte av å tilby kortreist norsk produksjon.

Trykt i Norge merke

Skal kun brukes på trykksaker som er trykket i Norge. Som kunde av Merkur Grafisk AS kan du være sikker på at merket kun vil være på de trykksakene som er trykket i Norge.

Vårt godkjente Trykt i Norge merke lastes ned her.


Last ned merke