Skip to content

Se våre tjenester

  • Design
  • Grafisk design
  • Trykk
  • DM trykk
  • Trykksaker

En fremoverlent grafisk bedrift

Andvord Grafisk leverer et bredt spekter av trykksaker og IT-løsninger. Virksomheten omfatter offsettrykk og digitaltrykk, samt alle typer ferdiggjøring.

Andvord Grafisk har spesialisert seg på formgivning for store norske merkenavn. I tillegg kan de bistå kundene sine med tekst og foto, prosjektledelse og strategi. Den grafiske bedriften leverer alt innen offsettrykk og variabel 4-farger print, og henter fram unike fargeutsendelser av høy kvalitet.

Hos Andvord Grafisk får du produsert alt av trykksaker i ett hus! Bedriften tilbyr løsningen ISAVE. Her kan du oppbevare trykksakene dine online, og bestille nye med ett enkelt tastetrykk. Du kan selv endre tekst, bilder og antall enheter. I tillegg får du full kontroll på logistikk og varelager. Andvord Grafisk samarbeider med flere store merkevarer, og har blant annet Redningsselskapet, Kirkens Nødhjelp og Norsk Folkehjelp på kundelisten.

.

Trykt i Norge merke

Skal kun brukes på trykksaker som er trykket i Norge. Som kunde av Andvord Grafisk AS kan du være sikker på at merket kun vil være på de trykksakene som er trykket i Norge.

Vårt godkjente Trykt i Norge merke lastes ned her.


Last ned merke