Skip to content

Se våre tjenester

  • Finger- og registerstansing
  • Limfalsing
  • Limfrest m/PUR
  • Stifting/løkkestift
  • Wire-o innbinding
  • Foliering

Din utgivelse billigst til leser

Vi er Norges største på plastpakking, adressering og utsendelse av magasiner. Om du er liten eller stor vil du alltid få din egen prosjektleder her hos oss som følger din produksjon fra A til Å.

Lundeby Mailing hjelper trykkerier, reklamebyråer/mediebyråer og forlag i hele Norden med distribusjon av blader og magasiner. Vår maskinpark er stor og dette sikrer deg at vi kan påta oss nær sagt alle oppdrag innen vårt segment og få jobben gjort raskt og kostnadseffektivt.

Portooptimalisering
For å spare tid og penger, er det ofte et ønske om å dele opplag til ulike distributører. Vi har lang erfaring og den rette programvaren for å adressere og sende ut dine trykksaker med hvem du måtte ønske. Om det er Helt Hjem, Bring, Postnord, Citymail, Posten i Sverige, Finland, Danmark eller Norge, kan vi adressere og sortere i henhold til gitte retningslinjer for å sikre optimal portorabatt.

Selektiv pakking
Om du ønsker å distribuere forskjellige bilag ut fra gitte segmenteringer (aldersgrupper, geografi etc.), er dette noe vi kan pakke i en strøm på våre pakkemaskiner for å oppnå beste porto. Vårt pakkeri er det eneste i Norge som kan håndtere mange versjoner av det samme bilaget i en strøm.

Plastpakking
Vi har 9 plastpakkelinjer som kan produsere i formatene A6 til A3 med opptil 6 bilag. Vi produserer på 2 skift, og kan ta både små og store jobber på kort varsel.

Miljøfolie
Vi tilbyr alle typer miljøfolie som er tilgjengelig på markedet i dag. Se for øvrig https://www.lundeby.no/miljopakking/

Adressering
Vi har 3 rene adresseringslinjer i tillegg til adressering på plastpakkelinjene.Disse kan ta alt fra enkeltark til tykke bøker i alle formater. Det er mulighet for strekkoder, EA-koder og enkel grafikk. Adresseringen fungerer på lakkerte omslag, folie og plast.

Digital/Giroprint
Vi har avansert programvare for behandling av variable data. Vi printer opp til A3 med mange ulike variabler. Giro med individuell KID er det mest vanlige 

Konvoluttering
Med 4 automatiske konvolutteringslinjer har vi god kapasitet og mange muligheter. Maskinene kan stikke inn opptil 6 vedlegg + ytterkonvolutt. Vi produserer alle formater mellom C4 og E6/5 (DL). Vi kan også adressere rett på konvolutt eller laserprinte brev og giroer med variabel data for vinduskonvolutt.

Eskepakking
Vår automatiske eskepakkemaskin har en kapasitet på 1500 esker i timen. Vi kan pakke 12 forskjellige elementer i eskene. Maskinen kan behandle esker ned til 2 cm i høyden, hvilket tilfredsstiller Postens portobestemmelser.

Trykt i Norge merke

Skal kun brukes på trykksaker som er trykket i Norge. Som kunde av Lundeby GF AS kan du være sikker på at merket kun vil være på de trykksakene som er trykket i Norge.

Vårt godkjente Trykt i Norge merke lastes ned her.


Last ned merke