Skip to content

TRYKT I NORGE
- et kvalitetsstempel

Visste du at norske leverandører konkurrerer med en omfattende import av trykkeritjenester? Vi snakker om en samlet verdi på over fire milliarder kroner. Å velge et norsk trykkeri når du kjøper grafiske tjenester som kvalifiserer for å bruke Trykt i Norge merket er et verdifullt bidrag til ditt lokale næringsliv.

Trykt i Norge er et merke som viser at en trykksak er laget i Norge av et norsk trykkeri, av en seriøs bedrift med omtanke for miljøet og lokalsamfunnet. Merket symboliserer stoltheten ved å produsere og benytte norsk kvalitetstrykk.

Webinar: Forstå hva bærekraft handler om

Bærekraft trenger ikke å være så vanskelig og komplisert – bærekraft handler om å ta gode valg for nåtiden og fremtiden!

Var tidlig ute med å ta Trykt i Norge-merket i bruk

Den norske tannlegeforenings Tidende kommer ut 11 ganger i året, og leserne setter pris på papirutgaven. For redaktør Ellen Beate […]

– Vi er opptatt av å samarbeide med norske leverandører

Nå har flesteparten forhåpentligvis fått i havn de siste store oppdragene før jul, og begynt å ta det litt roligere […]

Om merket

Konseptet Trykt i Norge er utviklet av Grafisk Bransjeforening i samarbeid med Norsk Grafisk Leverandørforening.  Selve logoen er inspirert av rosemaling, en stolt norsk tradisjon med røtter tilbake til 1700-tallet. I designet møter fortid fremtid, og det tradisjonelle flettes sammen med moderne elementer.

Slik bruker du merket

Som medlem i Trykt i Norge får du tildelt et unikt firesifret lisensnummer. Dette nummeret skal alltid brukes sammen med Trykt i Norge-merket. Her kan du lese mer om hvordan merket og lisensnummeret bør plasseres på en trykksak av ditt trykkeri.

Er bedriften din medlem av Trykt i Norge?

Da er du velkommen til å bli med i nettverket vårt på Facebook. Gruppen er åpen for ansatte i medlemsbedrifter i Grafisk bransjeforening og direktemedlemmer av Trykt i Norge.